Η ΤΕΧΝΗ ΑRT ΠΑΤΜΟΣ παρουσιάζει το αριστούργημα του Αλεξάντερ Γκέλμαν «Δύο σε ένα παγκάκι» για 3 μόνο παραστάσεις στις 2,9 και 10 Δεκεμβρίου στο θέατρο Fabrica Athens.
Το έργο διαδραματίζεται σε ένα πάρκο της πόλης και ξεκινά από αυτή τη μυστηριώδη και μαγευτική ώρα του καλοκαιρινού δειλινού, όπου- όπως λέει ο ποιητής- η ημέρα σβήνει και η νύχτα γεννιέται. Τότε ακριβώς είναι που συναντώνται στην πόλη Αυτή και Αυτός.. Με μια πρώτη ματιά αυτή η γνωριμία φαίνεται ν ‘ανήκει σ ‘εκείνες που αρχίζουν την νύχτα και τελειώνουν το επόμενο πρωί. Στην περίπτωση αυτή όμως τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα. Αυτός είναι παντρεμένος, αυτή χωρισμένη. Και οι δύο είναι μόνοι. Ο συγγραφέας παρουσιάζει στο έργο αυτό το δράμα δύο ανθρώπων που απαιτούν πολύ λίγα από την ζωή – την ανθρώπινη ευτυχία, την θαλπωρή, την κατανόηση – καθώς επίσης μαθαίνουν στην πορεία πόσο δύσκολο είναι να τα κατακτήσει κάποιος αυτά.. “Μια συναισθηματική περιπέτεια, μια συνεχής ταλάντευση μεταξύ χαράς και απογοήτευσης, ελπίδας και φόβου, αγάπης και μίσους, εμπιστοσύνης και δυσπιστίας, αλήθειας και ψέματος βιώνουν οι ‘Δύο σε Ένα Παγκάκι’..(Gelman)“. Mόλις πιστέψει κανείς ότι έχει καταλάβει τους δύο ήρωες, παραμονεύει ο συγγραφέας με μια νέα πλευρά των δύο χαρακτήρων αυτού του τόσο σπάνιου αλλά και συνηθισμένου ζευγαριού.
Το θεατρικό αυτό έργο έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία. Χαρακτηρίζεται από την άρτια δομή του και τις συνεχείς εναλλαγές κωμικών, δραματικών και λυρικών στοιχείων. Μέχρι το τέλος κρατά σε αγωνία τον θεατή και τον εκπλήσσει με τις νέες τροπές μιας ιστορίας που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Διανομή: Εκείνη: Λία Αβαρέτου
Εκείνος: Κωνσταντίνος Εξαρχόπουλος
Επισκέπτες του πάρκου: Μαρία-Σώζα Θεοδοσίου, Χριστοδούλη Σκεμπέ, Μίνα Κορδαλή, Μαρία Παπακωνσταντίνου
Φωνή: Σαράντης Γιαμαίος

Σκηνοθεσία: Μπάρμπαρα Χόφμαν, Τίλ Στερτσενμπαχ
Μετάφραση & προσαρμογή: Κωνσταντίνος Εξαρχόπουλος / Λία Αβαρέτου / Μπάρμπαρα Χόφμαν
Copyright: SOPE
Βοηθοί: Ευαγγελία Βαλσαμά / Μαρία Παπακωνσταντίνου
Σκηνικά: Μίνα Κορδαλή
Κοστούμια: Αναστασία Τσοπανοπούλου
Ήχος: Μηνάς Εμμανουήλ
Σχεδιασμός παγκακιού: Κώστας Ματθαίος, Κατασκευή: Γιώργος Καμίτσης

Σάββατο 2 & Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21:00 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο θέατρο Fabrica Athens (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός | Τηλ: 2103411651)

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά

*Πληροφορίες: Τηλ: 6977929792 | Email: b.hoffmann@otenet.gr | www.technipatmos.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *